Indoor Displays.

Van een interactief whiteboard tot een indrukwekkende video wall, of van een digitaal menu board tot een selfservice kiosk, Ye Visual begeleidt je steeds naar de meest geschikte en rendabele oplossing. In een verkennend gesprek detecteren we jouw noden en koppelen die aan geformuleerde doelstellingen voor jouw project. We houden nauwgezet rekening met het vooropgestelde budget en kunnen elke uitdaging aftoetsen aan de vooropgestelde ROI.  Al onze indoor screens hebben een ingebouwde Android media player en kunnen ook via wifi of USB aangestuurd worden.

Ultra High Brightness.

Met high brightness displays komt jouw content pas écht tot leven. De hoge helderheid van het reclamescherm zorgt ervoor dat iedere boodschap zichtbaar is onder alle omstandigheden. Het is meteen ook de beste oplossing als je op zoek bent naar een efficiënt etalagescherm.

Touch Displays.

Interactieve beleving creëren doe je het best met behulp van PCAP touch screens. Ze zijn er in alle vormen en formaten van 22” tot 86”, als bestelkiosk, dubbelzijdige display,  mobiel scherm, whiteboard of vrijstaande totem. Wil je jouw catalogus interactief? Je productinformatie als een dynamische collectie? Laat je jouw klanten bestellingen ingeven en maak je ze wegwijs door

Advertising Displays.

Deze digital posters kunnen op 1001 verschillende manieren worden ingezet. Van een aantrekkelijk menubord tot dubbelzijdige retailschermen en van 10″ toonbankmodellen tot indrukwekkende 86″ eyecatchers met 4K resolutie.

Video Wall.

Ga je voor de échte wow-factor met je digital signage project? LCD Video Walls kunnen in de meest creatieve setup een ware eyecatcher worden in een experience center of zelfs boardroom. Je beeld in 4K zorgt bovendien voor een haarscherpe ervaring.

Contacteer ons!

Wil jij meer weten over Digital Signage of ben je op zoek naar éé of meerdere van de services die wij aanbieden?
Neem dan zeker contact met ons op!