LED Displays.

De voordelen van digital signage met LED zijn eindeloos. De technologie evolueert dan ook razendsnel. Ye Visual adviseert je hoe je jouw visibiliteit maximaal inzet in een winkel-of bedrijfsruimte of op een outdoor event. De modulaire opbouw garandeert enorme flexibiliteit in de configuraties die jouw project nodig hebben. Met LED komt jouw boodschap pas écht tot leven. The future is bright! The future is LED! … LED’s fire the imagination!

Indoor LED.

Indoor LED brengt jouw boodschap met de meest heldere beelden tot leven. Dankzij het modulaire design is een LED-configuratie niet gebonden aan de standaard beeldverhoudingen. Boardrooms, inkomhallen, toonzalen, experience centers of eventruimtes, met LED kan je jouw én onze creatieve zelf de vrije loop laten!

Outdoor LED.

Een outdoor LED-scherm laat je toe met alle voorbijgangers te communiceren door middel van de meest indrukwekkende visuals. Perfecte zichtbaarheid en leesbaarheid worden gegarandeerd zowel overdag als ’s nachts en ongeacht de weersomstandigheden. Ye Visual begeleidt je met een ‘digitaal kennersoog’ bij al je outdoor dromen en projecten.

Contacteer ons!

Wil jij meer weten over Digital Signage of ben je op zoek naar één of meerdere van de services die wij aanbieden?
Neem dan zeker contact met ons op!