Outdoor Displays.

Buitenschermen worden steeds meer ingezet in allerlei sectoren. Je vindt ze dus niet alleen meer in winkelstraten, sportstadions of luchthavens.  Kwalitatieve outdoor oplossingen moeten echter aan enkele essentiële criteria voldoen. Kies je voor LCD of ga je toch voor LED? Wat is het meest energiezuinige alternatief? Welke eigenschappen heeft een outdoorscreen nodig om bestand te zijn tegen vandalisme of gure weersomstandigheden? Ye Visual begeleidt je ook hier in het maken van de beste keuze.

Outdoor Totems.

Onze outdoor freestanding displays kunnen we voorzien in verschillende formaten tussen 43” en 75”. Ook grotere formaten zijn op aanvraag mogelijk. Deze robuuste totems zijn erop gebouwd om alle weersomstandigheden aan te kunnen. Deze units kunnen ook dubbelzijdig en met touchfunctionaliteit geleverd worden.

Mobile Battery Boards.

Deze displays zij multi-inzetbaar! Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en werken door een performante batterij autonoom tot wel 27 uur. Ze zijn dé perfecte signage-oplossing voor winkelgalerijen en horecaterrassen maar worden even efficiënt ingezet tijdens beurzen, events of conferences.

Outdoor Digital Poster.

Deze outdoor schermen zijn uitgerust met een stalen behuizing en anti-reflectie glas en presteren maximaal onder alle omstandigheden. De ingebouwde lichtsensoren zorgen eveneens voor een optimale helderheid en slim energieverbruik. Het ingebouwde koelsysteem met geoptimaliseerde luchtstromen zorgt bovendien voor een maximale levensduur van je display.

Contacteer ons!

Wil jij meer weten over Digital Signage of ben je op zoek naar één of meerdere van de services die wij aanbieden?
Neem dan zeker contact met ons op!