Touch Displays.

Interactieve touchscreens zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Smart kiosks kunnen je helpen bij bestellingen in je horecazaak of self check-ins in je hotel. Informatiezuilen leiden je bezoekers door een eventhal of museum. Ook in retail wordt interactie en beleving gecreëerd met de winkelbezoekers. Ye Visual maakt je met plezier wegwijs in de wondere wereld van PCAP, NFC, QR,  beacons en RFID!

Self Service Kiosk.

Deze all-in-one oplossing is ideaal voor bestellingen in horecazaken en winkelruimtes. De unit is personaliseerbaar en ontworpen voor 24/7 gebruik. Het heeft een geïntegreerde QR-codescanner en ticketprinter. Het ultraresponsieve PCAP touchscreen zorgt voor een optimale klantervaring.

Freestanding Touch Poster.

Deze mobiele displays met een ultradun profiel kunnen in 50”, 55” of zelfs 65” geleverd worden. Ze zijn inzetbaar in zowat alle sectoren. Het scherm heeft een ingebouwde Android mediaplayer en is eveneens compatibel met heel wat software applicaties. De totems zijn mobiel en makkelijk verplaatsbaar en dus ook perfect geschikt voor tijdelijk gebruik, huur of verhuur.

Touch Screen Kiosk.

Ontworpen als all-in-one solution met een ergonomisch design maakt deze unit tot de perfecte symbiose tussen functionaliteit en esthetiek. Deze kiosk werkt uitstekend als interactieve informatiezuil in publieke ruimtes. Deze touchscreens zijn verkrijgbaar in tal van formaten en ook zonder de aluminium stand.

Touch Screen Monitor.

Deze monitors hebben 10-point touchtechnologie en kunnen in open frame geleverd worden. Op deze manier kunnen ze naadloos worden ingewerkt in een wand, balie of toonbank. Deze schermen kunnen met geïntegreerde Windows PC of Android mediaplayer aangestuurd worden.

POS Touch Screen.

Deze compacte Android display is ontworpen in tabletstijl en kan op ontelbare manieren worden ingezet. Het vertonen van promoties aan een kassa of toonbank of het signaleren van beschikbaarheden en boeken van een vergaderzaal, het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Contacteer ons!

Wil jij meer weten over Digital Signage of ben je op zoek naar één of meerdere van de services die wij aanbieden?
Neem dan zeker contact met ons op!